Om oss

Orkla Laft har beliggenhet i Orkland Kommune som ligger 6,5 mil sørvest fra Trondheim. 
Meldal er en bred dal som starter med Orkanger by nede ved fjorden med både industri, handel og servicenæringer og strekker seg videre oppover gjennom fine jordbruksområder til den når i høyereliggende områder med skog og fjell.

Området har god bestand av trevirke. Her vokser både gran og furu i gode boniteter og gir godt tømmer til vår produksjon av laftet hus og hytter.
Området har rike bygge og håndverktradisjoner. Her bygde grunder og industrimagnat Kristian Thams i sin tid verdens første ferdighusfabrikk. Treskjærertradisjonene går langt tilbake i tid og holdes fortsatt i hevd. For deg som planlegger å bygge hus eller hytte i håndlaftet tømmer blir Orkla Laft et naturlig valg.
Vi har siden slutten av 1980 levert bygg i tømmer over hele landet og sitter inne med den nødvendige kompetansen for at du som byggherre skal få et optimalt produkt.
Vi gjør oppmerksom på at alle våre hytter og hus laftes av norske håndverkere i norsk tømmer.
Orkla Laft produserer på bestilling og våre standardmodeller er bare ment til å værer en hjelp til kunden for å gjøre valget enklere. Vi skreddersyr løsninger som passer kundens krav til komfort og utforming.
Orkla Laft setter kvalitet og deg som kunde i høysetet under hele byggeprosessen.

Bestill hyttekatalog

Personvern